Spaghetti with a bacon

Friday, April 11, 2014




I am a big big fan of italian cusine. It is healthy,tasty and mostly easy to repeat. Wanna share with you one recipe I created when I was in a hurry and decided to cook something easy and yummy (ok, guys,it feels like I just reopened a variation of carbonara ahah anyway it is tasty:))

You need: pasta (thanks to my italian friend who gave me this one), cream, backon, cheese (it depends on your preferences. I used российский from a supermarket and Parmigiano-Reggiano from Italy:)), olives, species.

STEPS:
Bring water to boil in the heavy pot for the pasta
Once the water is boiling, add the pasta in ( for around 10 min)
3 turn on the heat under the frying pan to medium-high and cook a backon (as you like)
4 add a cream and cheese and bake it until it become thickened
Pour a bacon, cream and cheese over the pasta in the pot and begin to stir
5 add species ( like pepper) olives
Buon appetito!

Я большой фанат итальянской кухни. Она вкусная, здоровая, и, в большинстве случаев, легко воспроизводимая в домашних условиях. Хочу поделиться с вами одиним рецептом, который я случайно создала, когда спешила и хотела перекусить чем-нибудь вкусным и простым (ладно, рецепт выглядит немного похожим на изобретение велосипеда-получилась какая-то вариация Карбонары ахах ну, в любом случае, вкусно:)
Вам нужны: паста (спасибо другу из Италии), сливки, бекон, сыр (зависит от того, какой любите. У меня был Российский из супермаркета и Пармезан из Италии:)), оливки, специи.

1 Варите спагетти в кипящей подсоленной воде (где-то 10 минут, на пачке написано точно сколько)
2 Поджарьте бекон (степень прожарки от личных предпочтений), добавьте сливки, сыр и перемешивайте соус до загустения 
3 добавьте специй (например, черный перец), оливки, свежую зелень.
Buon appetito!





You Might Also Like

0 коммент.

Subscribe